Skip to main content

Vet att jag tipsat om en tomatsås förr, den godaste sa jag visst då. Men nu har jag nog hittat en ännu godare! Och sååååå enkel att göra och superbilligt! Samma matkreatör som förra gången Sofia Wood. Detta recept finns på hennes insta.

Kolla in ingredienserna!

Va?! Bara 3 ingredienser? Kan de bli gott?? Joooooo prova vet ja!

Pytsa ut 2 burkar hela skalade tomater, mosa sönder dem. Mosa en hel vitlök och släng i. ( ca 6-8 klyftor ) Några klickar smör och lite salt. In i ugnen 220 grader ca 40 min ( kolla så att det inte bränns )

Varsågod! Nu luktar hela hemmet himmel! Smöret liksom rundar tomaten och vitlöken har blivit bakad och är så mjäll och fin, inte alls stark! Mosa, mosa, mosa.

I med valfri pasta och strössla över valfri ost. Jag körde på pecorino.

Dra mig baklänges så gott!!!

Jag letar just efter liknande recept som går fort att fixa till. Tänker om sommaren, när jag mest vill leka och inte lägga så mycket tid i köket. Då blir ju denna perfekt. Behöver ju egentligen inte ens lägga upp tjusigt. I med pastan i ugnsformen och ge alla varsin gaffel! En tanke som gör mig mjuk och glad.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att blir bra!

2 Comments

Leave a Reply