Skip to main content

Vår lägenhet gror verkligen igen under veckan. Visst plockar vi mest hela tiden, men det kompenserar inte röran som uppstår.

Jag hade planer på att dra med barnen till Hammarbybacken men snön töade bort och tur var väll det. Det fick bli städ helt enkelt. Så jäkla trist, men känslan idag, när jag vakande, gick ut till köket för att göra frukost och diskbänken var skinande ren! Inte trampade jag på någon kvarglömd spagettirest heller. Avskyr kall pasta mellan tårna!

Trist igår men gött idag alltså.

Ok, inte bara trist. Vi gjorde trolldeg oxå!

Annars hade nog Alva och Edvin blivit helt tokiga på mitt städande. Här underhöll de sig i en hel timma! Jädrar vad mycket jag får städat på den tiden!

2 dl mjöl, 2 dl salt, 2 dl vatten, 2 msk olja.

Röra, röra, blanda, blanda, dega, dega.

Jag sjunger trolldegens lov!

One Comment

Leave a Reply