Skip to main content

Godmorgon!

Jag la bestämt ut denna bild i vårvintras. Jag hade införskaffat ett palettblad. Hade sett den överallt, en växt som för mig var helt okänd men tydligen omåttligt populär. När floristen sa att den behövde mycket vatten tänkte jag. ”jahapp, jag ger den 2 veckor sen är den körd hos oss”

Men titta bara!

Titta!!!!

Jag var lite rädd att den skulle bete sig som en törstig Hortensia.

Absolut gillar den vatten, men den visar det så direkt och jag får allt några timmar på mig att fylla på. Medans Hortensian liksom slår till och skriker efter vatten och levererar jag inte på minuten så ger den upp.

Tacka vet jag Palettbladet! Det ska tydligen vara tacksam att ta sticklingar oxå. Måste testa!

Önskar er alla en riktigt go dag.

2 Comments

  • Ann-Sofi skriver:

    Wow! Måste skaffa en sådan blomma på stuberten!
    Cool bild på dig och blomman!

    • Anna-Maria skriver:

      Hej. Ja den är så tacksam! Växer så snabbt, bara den får vatten så är den väldigt nöjd 🙂

Leave a Reply