Skip to main content

För några dagar sedan gjorde vi en utflykt.  Till badplatsen som ligger närmast vårt hus.

Glitter i vattnet och vågskvalp. Kan inte tiden gå lite snabbare, jag vill bo här nu!

Stekta ägg och bacon i vårsolen.

Å så varm choklad såklart!

Det mesta hamnade visst på tröjan. Men inte blev hand ledsen för det. Han fick ju springa ut på bryggan. Den plats som kommer vara hans vardag från och med i sommar.

Vi hittade fler vårtecken och jag fortsätter med mitt mantra.

Det kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra tillslut.

Kram på er.

6 Comments

 • Sara Bengtsson skriver:

  Snart, snart är ni i huset. Plötsligt är dagen ni flyttar in❤️
  Vilken fin Badbrygga Ni kommer ha.
  Du skulle testat att ta ett dopp. Kallbada el åretrunt bada är så härligt o bra för själen. För mig har det varit en räddning i många jobbiga stunder när ångesten bråkat med mig. Jag kastar mig i havet, chockar kroppen och känner bokstavligen att ångesten rinner sakta av mig när jag kommer upp 🙏🏻
  Igår hade jag en jobbig dag, PMS delux, tillslut åkte jag ner till havet, kastade mig i och kom hem som en trevligare människa.
  Just nu dricker jag morgonkaffet o tittar ut över vår fårhagen, där springer våra 14 lamm , det är mitt bästa vårtecken. I dessa jobbiga tider är det fint att kunna sitta i hagen o gosa med lammen. Djur har en läkande förmåga.
  Jag tackar för din öppenhet i bloggen, när du beskriver vardagens dilemman. Vi har alla dagar som är riktigt tuffa, och det är fint att kunna läsa om livet i sin helhet. Både ljust och mörkt❤️
  Nu önskar trevliga paret er en fin söndag🙌🏻☀️ Jag ska ut o barka mina rabatter 💪🏻 Snart är du där också🤩

  • Anna-Maria skriver:

   Men åh! Kallbad! Faktiskt funderat en hel del på detta! Jag är värsta fryslorten, men tänker att det handlar om något annat! Focus och som att bota om sig själv! Måst testa och återkommer med uppdatering kring iskalla bad 🙂 Älskar för övrigt dina uppdateringar med djur! Lammungar! Åhhhhhh!!!!! Hur gick det med hunden? Visst skulle ni skaffa hund?! Allt gott till trevliga paret! kram kram

   • Sara Bengtsson skriver:

    Absolut kommer du ihåg rätt gällande Hund. ”Trevliga paret” ska bli med hund, skräck blandad förtjusning. Barnen är förstås överlyckliga, men jag måste erkänna att jag ibland tvivlar på min förmåga Att kunna fostra en hund….. fortsättning följer. Tiken är parad o valparna beräknas komma i slutet av april, sen leverans i mitten av juni. Jösses!!! Vi har valt rasen Kooiker!
    På återhörande i vårens tecken 🌱🌷☀️😃

    • Anna-Maria skriver:

     Detta vill jag gärna ha uppdatering kring. Så spännande. Jag är själv sjukt stressad över detta med hund. Att fostra en hund! Eller framförallt få alla i familjen att hålla på rutiner och så……blir svettig bara av tanken. Men lovat är ju lovat, ska försöka dra ut lite på det bara…..Så himla mysigt för er med en hund till sommaren ändå! Lycka till!

 • Malin skriver:

  Det blir bra till slut, och är det inte bra så är det inte slut än…
  Vilken fantastisk lycka att ha en badplats så nära, tänk alla kvällsdopp ni ska ta där i sommar!

Leave a Reply