Skip to main content
Familj

Vad hände i helgen?

By 2020-03-30No Comments

Eh, vad hände i helgen egentligen! Alltså ärligt talat jag vet inte riktigt. Som om jag mest duttade runt än här, än där. Men jag tittade igenom mobilkamerans bilder och hittade ändå detta.

Jag serverade Love varm choklad med marshmallows och solen lyste så fint!

Alva var på ett strålande humör!

Tulpaninspektion!

Jag vet att jag någonstans tänkte på att jag kanske skulle städa poddstudion/barnrummet/Morgans sovplats/förvaring/växhuset……

Men det bidde visst inte så…..

Fast jag var inne här minst 100 gånger, kolla in luktärtorna, hur mycket har det växt nu igen, jag var ju faktist här och kollade för 5 minuter sedan, har något hänt?

Potatisen gror så fint på brickan! Jag har som mål att få till egen färskpotatis till midsommar. Trädgårdsland eller ej!

Detta är en stark målbild, att få bära in potatisen i kjolen!

Ja men ni ser ju! Jag jobbar med målbilder nu!

Men visst fick jag något ur värden i alla fall. Jag fixade med tillbehören till midsommarens potatis. Både dill och gräslök har jag sått. Och så gjort en satts Play do.

Sammanfattningsvis så har barnen varit glada, jag har inte städat men drömt om midsommar.

Bra så!

Jag kommer att dansa i gröngräset! Jag kommer att binda rufsiga kransar. Till midsommar måste den här skiten vara över. Då måste vi kunna ses igen. Syrran och gänget. Mamma och pappa. Och till sommaren SKA jag kunna hälsa på Ami och Johan och inget ska vara farligt! Det måste bli så!

Det kommer ordna sig, allt kommer att blir bra!

Leave a Reply