Skip to main content
Familj

Att förbereda sig.

By 2020-03-31No Comments

Om det nu skulle bli så att vi hamnar i karantän så har jag förberett oss och kanske allra mest mig själv. Jag har ju nämnt förr, att jag redan nu får klaustrofobi av att bo i lägenhet. Så tanken på att inte alls få gå ut är inte direkt lockande, även om jag såklart förstår att det kan komma att bli nödvändigt.

Jag har hur som helst städat på balkongen.

Jag har torkat av allt med såpa. Doften av såpa är så rejäl och hemtrevlig. Jag blir som lite lugnare.

På med filtar och kuddar, vi har en liten infravärme oxå så kan bli mysigt.

Lite blommor såklart! Ska fotografera åt det andra hållet någon annan dag, har förvisso städat där men det pågår även en jordfabrik…..ska visa senare 😉

Jag har även rotat fram alla pysselböcker vi har. Korsord tycker alla är kul!

Men roligast av allt är ändå frågekortspel.

Hett tipps är att sätta en unge i tvättkorgen medan du viker tvätt. Låt samma unge underhålla dig med frågesport. Det tyckte alla var kul tills Love upptäckte att han fastnat i mina gamla trosor……den minen alltså……

Nu är jag förberedd! Det kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra!

Kram på er!

Leave a Reply