Skip to main content
FamiljPodd

Längtar, men tar inga risker!

By 2020-04-01One Comment

När jag gått igenom riktigt tuffa saker så har jag alltid längtat till en särskilt plats.

Jag vill åka hem till mamma och pappa! Jag vill krypa ner i soffan. Pappa ska snarka i sin fåtölj, en brasa ska spraka och mamma ska sitta och sticka framför Morden i Midsomer. Jag slappnar av där och vänder mig om i soffan för att somna trygg och lugn. Mamma ska säga ” ska du sova nu” och jag ska svara ” näää, ska bara vila ögonen lite” för att sekunden senare snarka gott.

Nu är det ett tufft läge och allt jag vill är att åka till min mamma och pappa. MEN! Jag gör inte det! Jag tar inga som helst risker!

Såklart vill jag ha alla nära mig nu! Syrran och hela hennes familj! Jag vill inget hellre än att åka dit, vara tillsammans hålla om varandra. MEN! Jag tar inga risker!

Jag såg en notis om att Gotlandsfärjan var fullbokad över påsken? Jag hoppas att det blivit något fel? Att folk glömt att boka av?

Nu måste vi hålla i detta! Särskilt vi som bor i Stockholm.

Jag städade ur kylskåpet igår och hittade en flaska bubbel. Morgan och jag tittade på varandra och bestämde oss för att den här, den ska vi öppna när vi alla kan ses igen. När inget är farligt. Till sommaren, då ska jag hålla om alla jag har kär, men tills dess tar jag inga risker!

Skypa får vi göra istället! Så kommer vi att fira påsk, via skype. Så får det bli!

Veckans podd hittar ni här https://play.acast.com/s/familjendahlalling/fd4cde79-cd26-4875-8bdf-bffbc3409511

Det är kanske det flamsigaste avsnittet någonsin, jag skyller på trötthet 😉 ……Men vill oxå säga att detta spelades in innan Corona smittand var så utbredd. Vi pratar om en bussresa. Just nu åker vi inte buss! Dels pga smittspridning men oxå för jag tycker att vi bör lämna plats för de som verkligen måste åka buss. Vi klarar oss ändå.

Jag räknar ner till sommaren, allt kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra!

One Comment

  • Kicki skriver:

    Som jag längtar att hålla er alla in min famn och känna att vi stärker varandra…vi hörs och ses 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Leave a Reply