Skip to main content

Jo men så är det, fladdrigt i själen. Morgan har övertalat mig att inte titta på nyheterna mer än 3 gånger per dag. Svårt att hålla, men märker att jag mår så mycket bättre när jag inte ”hökar” en gång i kvarten. Han visar mig även små gulliga filmer. Poliser i Spanien som står på gatan och sjunger ”Baby shark” till alla ungar i karantän. Eller de två tvillingpojkarna i Italien som röjer loss på fiol. Ljus i mörkret!

Vi for även till huset igår för att titta till.

När arkitekten Ingemar Medlöw besökte vår tomt första gången för att planera var huset skulle ligga. Så pratade han om hur ljuset skulle flöda genom huset. Vart solen gick upp och ner osv. Det lät ju bra, men jag fattade inte riktigt.

Men nu! Nu förstår jag. Ljuset kommer liksom så snällt in genom fönstren. Allt blir mjukt och fint. Fladdret i själen stillade sig något.

Golvläggning på gång! 🙂

Och titta på skuggan från trädet! Vackert, vackert, vackert!

Ser ni! Ser ni! Ser ni! Det knoppas i äppelträdet!

En kaffe nere vid vattnet hann vi oxå med. Vågskvalp och solsken och jag lutade mig mot Morgan.

På hemvägen såg jag något i ögonvrån. STANNA BILEN! Skrek jag till Morgan. Jag kastade mig ut, där i backen var de ju.

Blåsipporna!

Nu är våren kommen!

Det kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra!

3 Comments

 • Kicki skriver:

  Jag älskar dina förtröstansfulla små berättelser varje morgon. En bra start på dagen. Så skallar vi den här dagen också🥰🌺🐦

 • Malin skriver:

  Jag mår också så himla dåligt av nyheterna just nu, har stängt av nyheterna helt, förbjuder mig att läsa negativt om situationen, vill bara göra solskenshistorierna. Tänker att händer något som jag absolut måste veta så är det andra i min närhet som kan informera mig, andra som klarar av nyheterna.

  Underbart att se ert hus växa fram! Snart är det klart!! 🙏

 • Malin skriver:

  Det fladdrar nog hos många av oss 😟 Idag är saknaden efter mina nära och ovissheten om hur länge eländet ska pågå värst. Men jag har plockat vitsippor och tagit in påskris, livet måste gå pågå trots allt!

Leave a Reply