Skip to main content
DrömmarFamilj

Längta, längta, längta!

By 2020-02-19No Comments

God morgon Onsdag!

Detta med att längta pratar vi om i veckans poddavsnitt länk hittar du här https://play.acast.com/s/familjendahlalling/5fe28fb6-772f-4e81-8299-efd705ce741c

Finns ju så mycket härligt att längta till. Tex cykeln! Här i stan har jag aldrig cyklat, har inte känts lönt, då det varit så otroligt mycket cykelstölder där vi bor.

Men på landet, dit köpte jag en cykel. Åh som jag längtar efter min cykel nu!!! Den står magasinerad i ett förråd bland alla andra skrymmande saker som ska få se solens ljus igen, så fort vi flyttar till huset.

Tänker på när jag var liten och vi tog fram cyklarna på vårkanten. De behövdes pysslas om. Däcken pumpas och kedjan oljas. Hur vårvinden fortfarande var kall, men suset i hjärtat när jag trampade fram på grusvägen var så varmt. Allt det fina som låg framför mig. Friheten i en cykel!

Jag längtar efter att cykla med barnen. Tänker sådär i skymningen i sommar när alla borde gå och sova. Då ska jag tjoa på barnen

” Vem vill cykla och ta ett kvällsdopp? ”

Gruset ska knastra under cykelhjulen.  Kanske är sommarkvällen lite kall. Men suset i hjärtat ska värma oss!

Längt, längt, längt!

Leave a Reply