Skip to main content

I veckan har vi hunnit med ännu ett besök på tomten. Det börjar kännas mer och mer som hemma. Fortfarande överväldigande, men hemma!

Vad håller Morgan på med här tro? Blivit trädkramare kanske?

Trädkramandet är det nog mer jag som står för.

Men vi hjälptes åt att mäta hur långt det är mellan de träd vi ska ha kvar.

Det är ju så att vi har anlitat en trädgårdsarkitekt som kommer hjälpa oss att forma våran dröm. För att få ritningen så exakt som möjligt så försöker vi få till rätt avstånd i trädgården.

Vi har fått en första utkast på planritning av trädgården och den är faktist helt fantastisk. Lovar att visa här när den är klar.

Vår dröm kan bli verklighet.

Jag hade även span på äppelträden och tror faktist ett av dom snart har mogen frukt!

Kolla! Krikon oxå!

Jag har sagt det förr, men jag blir som ett barn på julafton så fort vi besöker vårt framtida hem. Jag springer runt än här än där. Hjärtat bultar och kinderna blir rosiga.

Jag är förälskad!

Vi har så lite tid och det blev bara en snabb visit, men jag fick ändå med mig lite växtlighet, nypon, rönbär och väldigt många skalbaggar.

Önskar er alla en fin fredag och en härlig helg.

Kram!

2 Comments

  • Christina skriver:

    Asså jag förstår verkligen förälskelsen😍 Ni har ju bara världens kanske finaste tomt😍 Den är ju underbar som den är OCH har världens potential till allt ni vill med den framöver😍 Och det är ni ju såååå värda😍

    • Anna-Maria skriver:

      Ja visst är den fin! Men kommer snart vara ett minne blott, när markarbetet för huset kommer igång så blir det nog mest en tomt fylld av lera….förbereder mig på det i alla fall. Stor kram

Leave a Reply