Skip to main content

Det jag önskade mig mest av allt denna födelsedag, de var häng med familjen. Och det fick jag verkligen!

Min pappa och Alva!

Måste slå ett slag för den här coola mamman/mormorn. Som inte bara kör VR utan även drar in alla fyra stora barnbarnen på Leksands lekland alldeles själv. Tack mamma!

Och så mötet med hundarna då! Alva blev helt frälst! Så väldans fint också att se Stina ( hunden ) som är världens snällaste men oxå full av energi och rätt busig, se hur det liksom går upp ett ljus i henne. Hon fattar att Alva är en liten människa och när Alva matade Stina med sin glass, så tog hon de mest försiktiga tuggor.

Fina Melker!

Nu är vi hemma i stan igen och jag är så påfylld/tankad med energi från familjen. Känner mig så mycket lugnare.

Nu du sommaren, nu dyker jag in i dig!

Alla våra barn älskade Leksands lekland och vi kommer definitivt tillbaka! Men om jag ska vara ärlig. Så den som gick igång allra mest, så var det nog Morgan. Vem kan motstå en hoppkudde med Siljan som bakrund?

3 Comments

 • U40+ skriver:

  Så mysigt ni verkar ha det. Morgantar igen det haninte fick i sin barndom. Så brukar min pappa också göra men med annat (köra motorcykel och fina bilar mm) efter en uppväxt med 11 syskon och knapert med pengar. Sedan sitter det fortfarande i att ta vara på pengarna så än lagas allt och mycke hembyggen hemma. Ha en fortsatt skön semester.

  • Anna-Maria skriver:

   Precis så tror jag att det är. Att man tar igen det där man saknade. Fint när det blir något bra 🙂 kram kram

 • Kicki skriver:

  Som vanligt en STOR lycka när jag får vara med underbara barn och barnbarn💜💛💚💙❤😍 att vara själv med 4 fantastiska samarbetsvilliga killar förgyller dagen ändå mer.. att sen avsluta med härliga kladdiga småbarnskramar…Ja då är lyckan fullständig. 😄😍

Leave a Reply