Skip to main content

Den där tvättmaskinen som fick mig ur balans är nu fixad och fit for fight igen. Och så även jag. Tänk ändå att en maskin kan få mig så ur spel men oxå skänka mig en sådan härlig ro när den fungerar igen.

Mmmmmmm tvättade, rena och hårt rullade handdukar. Nu mår man alltså….

Inte bara jag som funnit mig tillrätta. Så otroligt bra innergård här!

Funkar för parkour!

Vi trivs riktigt bra ju!

6 Comments

 • Kicki skriver:

  Så härligt att ni trivs💜💛💚💙❤😍

 • Christina skriver:

  Nä men ååå va’ skönt – förstår känslan över snygga handdukar och en maskin som funkar😅 Sicken bra lekplats oxo där – hurra🤩

 • U40+ skriver:

  Så härligt med fungerande tvättmaskin förstår dig. Minns med fasa då vi renoverade vår tvättstuga någon veckor utan gav ett gigantiskt tvättberg och då var i förberedda och är bara 5 st i familjen. Vilken fin bakgård perfekt med roliga lekplatser nära. Fortsätt trevlig semester🌞

  • Anna-Maria skriver:

   Ja visst är det skönt att kunna hantera tvätten i hyfsad takt 🙂 tänk hur det var förr……innan tvättmaskinen. Vilken kamp!
   Åh, ja! Så glad för lekplatsen direkt på gården! Ha en riktigt fin sommar 🙂

Leave a Reply