Skip to main content

Min, min, min! Mitt, mitt, mitt! Mig, mig, mig! Det är orden som ekar här hemma. Alva och Edvin är ju i den ålder nu. Allt som Edvin har vill Alva ha. Och tvärtom.

Så dansar hela familjen runt till min och mitt!

Men det som är så fascinerande att se är att dom helt plötsligt samsas och hjälper varandra.

När vi skulle åka bilen hem från parken så satt Edvin redan i sin bilstol medan vi försökte få fast Alva. Edvin hade fått en tröstebulle och han smaskade och njöt. Alva var utom sig förtvivlad. Hon ville inte sitta fast och spjärnade emot allt hon kunde. Då tittar Edvin på Alva, suckar lite och ger henne sin egen bulle! Hon tar tacksamt emot och blir nöjd och glad igen.

Jag kommer tjata om detta då och då. Men är så tacksam att få uppleva detta unika! Tvillingar!

Dom har just kommit på att dom kan kittla varandra. Lyckan!

Leave a Reply