Skip to main content

Tjosvejs så var det ny vecka! Jag fortsätter på min ”veckan som gick”. Så vad hände egentligen?

Förutom att jag varje dag stannade utanför Gunnarssons konditor och dreglade i fönstret, så försökte jag vänja mig vid våren. Vända ansiktet mot solen och förstå grejen.

Jag fick till en promenad med Wille. Bara han och jag under en klarblå himmel!

Fick hela Fortnite grejen förklarad för mig igen. ( fattar fortfarande inte riktigt… )

Det vart påsk och det letades ägg. Denna gång la jag dom helt synligt. Tydligen var det de bästa gömstället någonsin….

Love hade önskat sig en hund i påskägget. Blev ett påslakan istället, funkade det med.

Fast det roligaste var ändå såpbubblor.

Vi var ruskigt förkylda men försökte påska till oss efter bästa förmåga.

Alva hittade utklädningslådan.

Det stora påskracet

Jag hade stora planer på att baka en påsktårta. En mäktig chokladpjäs toppad med de finaste marsipankycklingarna. Jag hade ju dreglat så efter just marsipan. För dyra pengar hade jag inhandlat små marsipankycklingar, jag slog även på stort och köpte hönor till, som liksom skulle stå runt och vakta på de små kycklingarna. Vilket mästerverk det skulle bli! Och tänk er barnens ögon när dom fick se mästerverket. För att inte tala om Morgan, sockergrisen himself. Var ju tänkt som en fin överraskning helt enkelt.

Jag tyckte jag hade gömt marsipanen så väl.

Men när jag kom ut efter att ha nattat Alva och Edvin så satt Morgan så nöjd i köket. Spåren efter kycklingarna var så tydliga. Gula marsipansmulor i skägget. Han suckade så glatt och sa. ” Vet du jag hittade något så gott i skafferiet, jag åt upp allt på stutts……

Det bidde ingen tårta, de bidde en sur mamma. Surheten höll i sig ända till nästa dags lunch. Se hur surt jag liksom kastat upp laxen på tallriken.

Smaklig spis!

Morgan försökte hålla humöret uppe och lekte tåg, jättemycket lekte han tåg.

Edvin har gått för länge sen. Tror skammen över kycklingarna satt kvar och så även Morgan.

Ärligt talat så har den här veckan sugit musten ur oss. På olika sätt. Jag hittade Morgan sovandes lite överallt.

Såhär summerar vi nog veckan bäst i bild.

Jag hoppas ni hade en fin påsk med massor, massor av marsipan.

One Comment

Leave a Reply