Skip to main content

Idag blir det till att fira! Jag fyller visst 41 år idag.

Är inte sådär värst firar sugen. Mer lycklig över att vi kan hänga här i huset hela familjen. Att vi har en plats! Och det jag längtar efter och som verkligen känns som något att fira är ju att denna plats möjliggör att vi nu kan träffa mina  föräldrar och syrra med familj på ett säkert sätt. Vi har kan var utomhus till stor del, mamma och pappa har en husbil som de sover i. De kommer först om några dagar och vi har undvikit att bjuda hem folk. Det känns säkrare.

Jag har inte träffat dem på dryga halvåret. Aldrig varit ifrån dem så länge. Och det har varit rent ut sagt smärtsamt.

Men nu, snart om bara några dagar.

Det är något att fira det!

Mysigt i morse ändå, att höra Morgan och barnen tassa runt i köket för att fixa med presenter och den obligatoriska frukostbrickan. Hörde även Morgan skrämma bort några rådjur ur trädgården……

Så kom de in hela gänget ( inte råddjuren då ) sjungandes, Alva och Edvin blåste såpbubblor. Alla kröp de upp kring mig och allt kändes så fint att det sved.

Fick fina presenter som nu skall monteras 🙂 visar imorgon.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

7 Comments

 • Emmy skriver:

  Grattis på födelsedagen! 🥳🎉🍓❤🏡

 • Lena skriver:

  Stort grattis på födelsedagen ( och till huset) 🎈🎈🎈

 • Pia skriver:

  Grattis på din dag. Imorron är det min tur.
  Har precis börjat läsa bloggen men har lyssnat på poden sen ni började med den.
  Antar att jag letade efter bloggen av nyfikenhet eftersom ni berättade att flytten var nära förestående. Ojoj vilket fint hus och mysig tomt, jag fattar att ni längtat till detta.
  Grattis till allt 🥰

 • Malin skriver:

  Hipp hipp hurra! Stort grattis 💝

 • U-70 skriver:

  GRATTIS på din dag. Ja visst är det just att ha familjen nära sig som är det viktigaste. Ha en fortsatt trevlig födelsedag i ert fina hus och tomt. Älskar att följa dig och din familj. Ser fram emot fler bilder in ifrån huset när ni packat upp allt.

Leave a Reply