Skip to main content

Jag kände mig så kungligt firad igår med denna maffiga bukett!

Fattar inte riktigt vart Morgan fann orken att fara iväg och fixa kalasigt mitt i all flytt/packa upp/få ordning…

Jag fick så fina presenter, träd till VI-skogen från Ami och Johan en deckare och karameller från mamma och pappa. Mysigast av allt var kanske att vittja brevlådan med just ovan paket. Vår brevlåda vid vårt hus! Och det kommer post hit! Vår post!

Morgan hade ju som sagt varit och handlat och jag skrattade gott när jag öppnade detta paket.

En gungställning. Vi har som för vana att ge varandra presenter som egentligen är till barnen. Morgan fick pussel av mig när han fyllde år. Fin tradition tycker jag.

Men titta på denna då!

En varmkompost! Åh! Så glad jag blev!

Vi åt gott hela dagen och det är liksom extra gott att göra käk här i köket. Jag ställer upp som en buffe och varje måltid blir en fest.

Ja, ni hör ju! Vi är i värsta förälskelsefasen. Ska bli spännande och följa den här kärleksrelationen vi har till vårt hus.

På eftermiddagen gällde det att hålla Alva och Edvin vakna, de har slutat med att sova middag så det gäller verkligen att hitta på något kul.

Inte så jättesvårt att hitta på skoj när en har lervälling runt huset 🙂

Vi mååååste bara hitta rutinen att gå ut och in genom groventren. Som det är nu drar de in lera genom hela huset……lite mindre skoj.

Så glad att vi har två tvättmaskiner. Lyx!

Hoppas det regnar lite mindre idag så vi kan montera både kompost och gunga.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

2 Comments

  • Susanne skriver:

    Stort grattis på din dag!🥳 Så mysigt ni verkar ha haft det bland flyttlådor och lera, kompost och gungställning.😊 Älskar att få följa er här och på Instagram.💕

Leave a Reply