Skip to main content
Familj

När en bild säger mer än 1000 ord.

By 2020-08-29No Comments

När en bild säger mer än 1000 ord…….

Jo men igår var allt en riktigt skitdag. Att själv vara förkyld och att var inne på typ dag hundra av vabb. Nä det var inte så kul. Ärligt talat var jag så trött och förbi så att när jag ramlade av stolen. ( Yes! Åkte rakt bak, rätt ner i golvet. ) Så hade jag så mycket gråt i mig som ville ut, men var helt enkelt för trött. Inga tårar kom, bara lite väsande……Gjorde mig inte så farligt illa. Men det där fallet tog liksom musten ur mig.

Sådan jädra tur att Morgan är ledig i helgen. Efter lunch tog han med sig barnen på promenad ner till bageriet. Jag la huvudet på kudden och somnade på 1 sekund. Vaknade till glada barn och kanelbullar.

Lite sömn, lite socker gjorde susen. Nu tror jag allt förkylningen är på väg bort. Tack och bock!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply