Skip to main content

Ja, så blir det lätt här hemma, att pysslandet tar över. Det är inte jag som sitter och viker fina stjärnor av papp, utan Alva och Edvin som går loss. Ibland även Wille och Love, men det är de två minsta som tar störst plats 🙂

De har just upptäckt hur kul det är med sax! Och det klipps både här och där.

Köksbordet har nu så många användningsområden, kontor, pysselställe, avlastningsbord och så sopsorteringen som ni nog skymtar i bakgrunden…..Att käka middag här och duka fint blir ett helt eget projekt. Vi skjuter det värsta åt sidan och så sitter vi mitt i ”härligheten” och intar vår middag.

Detta är något vi tänkt på till vårt hus. Vi behöver fler matplatser. Detta har jag skrivit om förr men tåls att vrida på igen.

I köksdelen, där jag tror vi kommer inta den där vardagsmiddagen, där tänker vi oss ett runt bord. Liknande detta.

Så fint att ställa en blomkruka mitt på!

Och i vinterträdgården, där kanske vi äter när vi har vänner och familj över. Annars får detta ställa fungera som pyssel, pussla, rita, greja yta. Då funderar vi på ett bord liknande detta.

Vi borde även ha något fint skåp härinne, där allt kan stuvas undan när en känner för att få till en ren yta. Jag tänker oxå att vi skulle kunna ha någon slags låda under bordet som en kan dra fram och bara häva ner allt pysslande.

Måste börja leta på Blocket! Låt möbeljakten börja 🙂

Leave a Reply