Skip to main content

Okej! Måndag och nu gäller det att hitta rätt tankesätt!

Hela gårdagen gick åt till att städa och tvätta. Hade så gärna gjort någon liten skogsutflykt, men istället stod jag hukad vid tvättmaskinen. Jag längtade så hårt efter huset! Jag vet att vi kommer ha löss och mask även där, men då kan vi oxå gå ut! Ta några samlande andetag på trappen, köra ut alla barn så att vi kan städa ordentligt, redigt och klart! Vi övervägde om en av oss skulle gå till parken med alla barnen och den andra städa på. Men kändes som om städberget var för tufft att bestiga allena.

Så vi körde på! Och sen belönade vi oss med tulpaner! Visst börjar väll tulpanernas tid nu?!

Jag lagade en soppa oxå, med lax, tydligen god även för en haj…..recept hittar du här https://www.koket.se/nyhetsmorgon/monika-ahlberg/laxsoppa-med-svarta-bonor-och-curry/

Kom på en till sak, det är ju inte bara tulpanerna som hägrar, visst är det väll snart dags att dra i sig årets första semla?!!!!!

Åh du älskade semla! Jag tror jag hämtat hem det nu, maskar och löss till trots. Drömmen om en semla…..MMmmmmmm

Hoppas ni alla får en fint start på veckan!

4 Comments

 • Malin skriver:

  Jag skulle vilja skriva nåt pepp här, men från en familj som haft konstant mask i tre år så kan jag bara skicka medlidande… Numera medicinerar jag kontinuerligt, var tredje till femte vecka. Då håller det sig i schack. Beställer medicinen från Finland, för där finns den receptfria som alltid är slut här.

  • Anna-Maria skriver:

   Aha, smart med kontinuerlig medicinering ju! Och tack för att du delar med dig! Då känner jag mig mindre ensam…. kram kram

 • Christina skriver:

  Bästa du❤️ Du säger det själv i din text ovan.. ” det gäller att hitta rätt tankesätt” YES! Anna-Maria, YES! Mitt absolut hetaste tips till dig, är att ta till dig ”attraktionslagen”, den fungerar nämligen😍. Läs boken ”The secret” och uppföljaren av den, och läs dom två gånger!! (Snälla säg inte, som du sa för två inlägg sedan, ”jag vet ju att vi kommer få lus och mask i det nya huset också”😣😣😣) Nej, kära, kära du!!! Ni kommer ha det heeeelt fritt för sånt!!!
  Kraaaam❤️

Leave a Reply