Skip to main content

Godmorgon, är det kanske när ni läser detta, men jag säger Godafton! När jag skriver detta är det fortfarande Lördag om än natt. Om jag kollar någon mysig serie? Nä! Jag sanerar nämligen!

Wille började skolan i Torsdags och i Fredags upptäckte jag löss. Eller en lus närmare bestämt. Jag var så noga med att tvätta och kamma i starten av Jullovet och vi har varit helt klifria hela lovet. Men vips så startar skolan, och då kom lusen som ett brev på posten.

Då jag upptäckte det i tid denna gång så har det inte ( peppar peppar ) hunnit sprida sig till resten av familjen. Han är behandlad och nu lusfri. Alla sängkläder är tvättade och jag klappade mig på axeln för att jag upptäckte detta i tid!

Men då förstår ni kommer nästa barn…..” Mamma! Det kliar i rumpan….”

Ja men visst, masken är här!

Så det jag gör denna afton är att sanera vårt hem. IGEN!!!!!! GHAAAAAA!!!!!

Jag gör ju inget annat än att tvätta, kamma, sanera. Vet att det inte är allvarligt och finns tusen värre saker. Men FAN! Jag tappar det snart alltså!!!!

Tror jag avslutar detta inlägg nu, och ber om ursäkt för min trista ton. Men så blir det ju här, ni får följa mig i högt och lågt och just nu är det lite lägre…..

2 Comments

 • Sara Bengtsson skriver:

  ”Trevliga paret” säger…… era stackare. Fy alltså… bryt ihop … och kom igen👍🏻!

  Ett tips kan vara, att barnen tar med sina jackor in i klassrummet och hänger den på sin stol. Då kommer den inte i kontakt på någon annan. Det kan gå troll i ”skolhallar” där alla jackor hänger typ på varandra.
  Lycka till!
  Kram
  Sara

  • Anna-Maria skriver:

   Hej trevliga paret 🙂 Alltså tack för det tippset! Det har jag ju inte tänkt på!!!! Alla jackor i skolhallen, oj vilken fest lössen måste ha där…..my god!Måste höra av mig till skolan, samt be om att införa en obligatoriskt luskammar helg!
   Tack för pepp! kram kram

Leave a Reply