Skip to main content

Hej Lördag!

Igår tittade solen fram här i Stockholm och på lunchen for vi till huset för att titta till.

Ser ni min skugga mot väggen? Det är nog just här jag kommer att sitta, de där första vårdagarna. Lite i lä för de isigaste vindarna, låta solen värma mig inifrån och ut, kanske pysslar jag med säsongens första pensèer, säkert dricker jag en kopp kaffe! Detta är nästan för ljuvligt för att ta in!

Det är något visst när ljuset ligger på!

Och himlen var så blå. Fåglarna kvittrade som om det var vår, men det tycker jag allt känns helt galet! Vart är årstiden?

Jag tittade in och försökte föreställa mig oss leva runt därinne. Men det blir fööör stort att greppa!

Rådjursspår hittade jag en hel del. Det bodde ju ett rådjurspar på tomten innan vi började röja loss, undrar om det är deras spår, så förvirrade de måste vara. Tycker de är så fina, men de ska hålla sig borta från mina framtida penseer!

Så stod jag då där mitt i leran igen, kände lyckovågor och förväntning i hela mig. Det kommer en vår! Det kommer en sommar! Då, då flyttar vi in!

Önskar er en fin, fin helg!

Kram

2 Comments

  • Christina skriver:

    Ååå va’ härligt☀️ Tack för att du delar varje steg – läser, tittar och njuter för delad glädje är dubbel glädje😍Förstår verkligen vad du går igenom – och det är underbart😍 Och tack verkligen för all inspiration!!! Jag blir väldigt sugen på att göra om lite här hemma😅🥰 Ha det bäst!

    • Anna-Maria skriver:

      Så kul att du gillar! Blir så glad!!! Det blir ju både högt och lågt här, så kul att du följer vår resa! Stor kram

Leave a Reply