Skip to main content

Ett husbygge kantas ju av en del milstolpar. En av de största är nog ändå att få visa barnen sitt kommande hem.

Igår var de så dags.  Bara Wille och Love denna gång. Husets trappor har inte kommit på plats ännu. Så via stegar tar vi oss upp och ner mellan våningsplanen. Mitt psyke klarar inte av att ha två stycken snart treåringar springa runt bland stup och verktyg….så det får vänta tills det är lite mer barnsäkrat 😉

Denna stora händelse! Barnen var så pirriga att jag vet inte vad. Eller ok, jag var kanske än mer pirrig 🙂

Jag höll i mig en smula. Ville liksom inte att min vulkan av lycka skulle ta överhanden. Jag vill ju ge dom plats att känna in alldeles själva. Men jag smög allt bakom och dokumenterade denna milstolpe!

Titta här och titta där. Ränna runt och känna in. Vart ser en himlen bäst? Var ska en framtida stjärnkikare stå. Skrivbordet, hur långt kan de vara, och plats för datorn såklart. Mycket att fundera över!

Och hur gör en när båda vill ha samma rum? Får kanske dra lott….. och sen byta rum efter hand. Det löser sig kanske nog…

När han står såhär och tittar ut! Åh, säger jag bara åh!

Vi gick ut och strax drog leken igång, sådär som jag längtat efter.

Träden tecknade sig så fint mot huset.

Moderlig som jag är så lät jag barnen krossa isen 😉

När de drar igång såhär som jag själv lekte som barn. Blir jag lycklig lätt och varm!

Rosor på kinden och solsken i blick!

Love sprang runt och sjöng ” Deeeen maaagiska trädgården!”

Och då består den nu allra mest av lera.

Men den är magisk! Att få vara på den här platsen tillsamman är magiskt.

Sen drog vi hem och tvättade skorna så det blev stopp i avloppet…..

Bra start på sportlovet ändå 🙂

Leave a Reply