Skip to main content

Hej!

Igår var jag ju med Love på hans Kung Fu uppvisning, där även föräldrarna fick testa på. Jag fick göra Tranan, ni vet den där positionen med en spark rätt ut som den där ungen gör i Karate kid……det var ingen vacker syn vill jag lova.

Något som är vackrare att titta på är Fredagskvällen. Min syster Helen kom hit, det var nämligen dags för våran årliga jultradition, julbord på Grand Hotell med tillhörande julshow. I år var det Måns Zelmerlöv som stod för underhållningen.

Vi började med denna härliga tradition för flera år sedan. Syrran hade haft det kämpigt med sina studier och ändå lyckats genomföra sin utbildning. Då överraskade jag henne med en övernattning på Grand hotell, julbord, show och hela kittet. Vi hade det så himla mysigt, lyxigt och superduperhärligt. Till saken hör oxå att min farbror designar och sköter ljuset under showen så vi möts alltid upp efteråt och dricker en irish coffee. Så fin tradition.

Vacker syster!

Maten är så urgod och vi åt så mycket att det nästan sprutade ur öronen. Same procedure as last year.

Vi hade så himla bra platser. Scenen rätt framför oss och även ett podium näst intill oss dit Måns sprang ibland. Lite som och ha honom i knät, och det gjorde ingen skada alls 😉

Efter showen gick vi till baren och då måste en gå förbi denna skapelse i entrén.

Sätt dig Syrran! Sätt dig!!

Myyyyysigt!

Och så avslutades kalaset med samma bild som vi tar varje år. Same procedure as last year, same procedure as every year.

Tänker på det här med traditioner, att vi gör detta år efter år. För att dra en riktigt klyscha, att vi har hälsan och mår bra! Livet far fram med oss, än hit, än dit, och en gång om året samlar vi ihop oss, lägger det som varit extra kämpigt bakom oss. Tittar framåt och njuter av denna lyxiga kväll.

Nu dröjer det nog en stund innan vi har råd att bo över igen ( ska bara bygga lite hus först…) men någon gång, ska vi krypa ner i di där lyxiga sängarna mellan det skönaste lakanen och somna som prinsessor.

Fast de allra härligaste är ju ändå att vi gör detta år efter år, att vi har varandra och mår gott.

Same procedure as last year, same procedure as every year!

2 Comments

Leave a Reply