Skip to main content

Jag går fortfarande i något slags lyckorus över att huset är på plats. Igår åkte vi ut igen för att träffa Svensk Husgrund som gör allt markarbete. Och det hade hänt grejer kan jag säga, på både tomten och huset….

Dag 1 såg det ut såhär!

Dag 3 såg det ut såhär!!!! Wow!

Lite kul oxå att ställa upp Wille vid Eken, får nog bli en traditionsenlig fotograferings plats. Inför skolavslutningar och sådär 🙂

Den här vinkeln ska jag fota till våren igen, med äppelträdet i full blom. Hoppas jag i alla fall, ser inte ut som att trädet mår så jättebra…..

Jag är som mållös! Så makalöst kul detta! Julkänslan har hamnat lite i skuggan av huset men idag får det nog bli ett pepparkasbak. Men först iväg med Love på hans Kung Fu uppvisning. Brukar vara så att föräldrarna får testa på…….wish me luck…..

3 Comments

 • AMi skriver:

  Fantastiskt! Det ser ut som om huset har bott där alltid. Det passar så bra in bland träden ovanför slänten! Jag tänker tillbaka på när vi drack födelsedagsbubbel – 1 juli i år! – på den lilla verandan i det gamla sommarhuset, som stod där förut. En ankunge har vuxit upp till en vacker ung svan. Ett mirakel!
  Äppelträdet kommer nog att ta sig, om det får vila över vintern och sedan blir beskuret till våren.

  • Anna-Maria skriver:

   Ja oj vilken skillnad det är sen vi var där i somras! Så glad att ni kom och fick se hur det såg ut då. Nu längtar jag till det fryser på lite, går knappt att gå runt huset pga av all lera. Stor kram till er

 • Christina skriver:

  Wow😍 Supertjusigt!!!

Leave a Reply