Skip to main content

Ibland får en bara skaka bort ev löss från huvudet och skärpa ihop sig. Inte sura ner sig i allt som måste göras utan istället gå på lunchdate tillsammans med han den där som en lever med.

Igår åt vi lunch på resturang, sådan där mat som kostar en rejäl slant och som är så god så en borde sitta läääänge och njuta.

Vacker utsikt från restaurangen som vi borde njutit länge av. Vi påminde varandra om att äta lååååångsamt och njuuuuta av maten. Men det gick bara inte. Vårt sikte var inställt på något helt annat. Efter 10 min var maten uppäten och vi tog kaffe i varsin pappmugg och for iväg. Det var ju flera dagar sedan vi besökte tomten, vi var ju så ivriga, vad hade hänt sen sist?

Massor, massor, massor har hänt. Titta bara på vår framtida källare. Här banas det plats för vårt hus och nu kan vi verkligen se det framför oss!

Lyckan! Och titta på träden! Färgerna!!!

Under kastanjen går det bara inte att sura mer!

Och där kommer vår vinterträdgård att vara! Och där och där och där ska vi leva och bo!

Trevlig helg önskar vi!

6 Comments

 • AMi skriver:

  Åh Anna! Det ska stå ett hus där Du står! Jag kan känna ända hit vilka fantastiska framsteg, som finns i de här bilderna! Massor av utropstecken – men det krävs för såna händelser Du visar! Vet Du – Du skulle kunna visa mycket av vad som hänt det här året med hjälp av bilderna på Dina fötter; Var står Du idag och var stod Du i våras, i somras, på sprängkanten… Snart kommer Du att ställa Dina fötter på bottenplattan i huset och börja klättra!
  PS Filmerna är också härliga att se och höra.

  • Anna-Maria skriver:

   Åhhhhhh bottenplattan! Ja nu händer det verkligen grejer! Sååå kul! Och det är ju det där som är så fint vart en sätter sina fötter, jag har längtat så länge bort från asfalt! Jag vill ha jord, lera och förhoppningsvis en gräsmatta fram över. 🙂

 • U+45 skriver:

  Så kul att få följa ert bygge redan hänt mycke med grund och förberedelser av tomten nu kommer det som syns mer och mer. Spännande för er och senare för barnen när huset växer fram👍

  • Anna-Maria skriver:

   Vad kul att du gillar! Ja nu börjar det liksom hända stora grejer ju! 🙂 Kul och spännande! 🙂

 • Susanne skriver:

  Det är så härligt att följa er i husbyggandet och livet i övrigt! Känner igen så mycket från när mina barn var små. Nu är de mest trötta tonåringar. -och en hetlevrad 10-åring. 😉
  Spännande att se er dröm bli verklighet. Jag går också en ny period tillmötes, men lite tvätt om. Här är det hus som ska säljas så småningom och jag ska ta mina pojkar till en lägenhet för en liten tid. -tills att någon flyttar hemifrån så jag kan bo med min nya kärlek. 😉 Vi har så mycket barn just nu så det är liksom inte möjligt att tvinga ihop alla bara för att vi vill leva ihop… men så småningom kommer alla bitar falla på plats för mig med.
  Må så gott!💕

  • Anna-Maria skriver:

   Hej! Vad kul att du gillar att följa vår resa mot vår dröm! 🙂 Meeen åhhhh en ny kärlek! Grattis! Så himla härligt! Och måste oxå säga, vad fint att ni hittar en lösning som funkar för barnen främst. Stort lycka till med allt. kram kram

Leave a Reply