Skip to main content

Glasbrukssjön, några km från vårt hus har blivit ett trevligt utflyktsmål. En fin och lagom lång promenad igenom skogen ner till sjön.

Det löper en bäck längs med gångstigen och vi bestämde oss för att avvika från vägen och gå längs med bäcken istället.

När vi går så i skogen så fylls hela jag med ett lugn.

Alla fyra på bild samtidigt! Jippi!

Kasta kotte i bäcken var superkul!

Klättra och ta sig fram. Det jublar i mitt hjärta och jag känner hur hela familjen faller rätt på något sätt. Skärmarna är så avlägsna och det är ju såhär det ska vara att vara barn!

Att testa hur många gånger en kan hoppa över bäcken innan en trillar i!

Framme vid sjön!

Terapi kallar jag gårdagens skogspromenad. Vi fikade och kasta stenmackor och alla mådde gott.

Väl hemma väntade en köttfärssås i Crockpoten, perfekt! Lite trötta efter vår utflykt men ändå fyllda med energi. Wille och Love ville ha mer, så Morgan tog med dem uppför Hammarbybacken. Själv använde jag energin till att storstäda köket, lägga på en ren duk. Trivsamheternas, trivsamhet.

Allt kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra!

2 Comments

  • Lina skriver:

    Tack för alla dina vackra och fina inlägg! Jag blir alltid lugn av dom! Jag förlorade min älskade pappa för bara 1 vecka sedan och jag är nog fortfarande i chock tror jag, det var inget väntat dödsfall. Men dina inlägg gör allt lite lättare o särskilt de sista meningarna, dom hjälper massor! Tack för det!!

    • Anna-Maria skriver:

      Lina! Nu räcker inte mina ord till. Vill bara här sända mina varmaste tankar till dig. Att vara i sorg, det svåraste! Tack för att du skriver! I skogen kan en finna tröst och vila. Låta sorgen få ta plats. Många kramar till dig.

Leave a Reply