Skip to main content

Igår sände tv4 reprisen av Let´s dance 10 års jubileum. Alltså Wow. Tiden har gått så fort, så väldans fint att få en tillbakablick. Men första gången Morgan var med var år 2009. Letade bilder från den tiden och hittade detta 🙂

Helena Fransson som dansade med Morgan. Så fint när Morgans jobb spiller över på mig och jag får kompisar på köpet! Helena sydde senare min brudklänning. Åh säger jag bara åh! Jädrar vad jag vill ses nu!

Och vem har vi inte här om inte Producent Camilla ( som nu producerar våran podd ) Hon castade Morgan till programmet. Gud vilka minnen alltså!

Nu ber jag om ursäkt för suddig bild. Men är bara tvungen. 2015 och 10 års jubileet. Jag och syrran var där varje fredag. Och tror bestämt att Ballerina och OLW var sponsor av programmet. Syrran och jag var inte sena på att ta bild 🙂

Efter programmet åkte vi hem och kolla igenom det som nyss sänts på tv för att se om vi syntes i bild. Ha ha ha ha alltså…..

Nu längtar jag så efter syrran att jag grinar!

Men Morgan då? Han som faktist var med i programmet? Det var helt fantastisk att få se honom utvecklas! Det var hård träning 6-7 dagar i veckan och han gav verkligen 100% Guidad av värdens bästa Helena Fransson så blev det ju magi!

När den här skiten är över, jäääädrar vad vi ska dansa då!

Det kommer en tid när vi kan dansa igen!

Det kommer att ordna sig, det kommer att bli bra!

Leave a Reply