Skip to main content

Hej på er!

Idag har jag lite utav ”smolk i bägaren” en känsla som inte riktigt vill släppa och som jag skäms en del över. Vi är ju på semester som vi betalat dyra pengar för och då ska en ju vara över sig lycklig, peppad och tacksam.

Alltså, vi har det jättebra tillsammans och alla mår bra. Men det här med all inclusive, charter, barnklubbar och hela paket. Det som faktist verkligen passar oss med fyra barn. Det känns helt plötsligt en aningen ansträngt……

Är ju så bekvämt, absolut! Men när jag första morgonen var ute kl 8.30 för att ”paxa” solstolar och alla redan var tagna så kändes det så trist. Igår var jag ute 7.30 och knep det sista fyra stolarna. Jag vet ju att det funkar så på sånna här semestrar. Fast allvarligt talat 7.30!!!!!! Vi har ju semester!!!!!! Kan vi inte lugna oss lite! Eller se till att det finns fler solstolar, eller kanske inte boka in såååå många gäster att vi ligger som packade sillar kring poolen. Bara en liten tanke såhär på morgonen.

Tur jag har en himla bra frisör i alla fall!

Å så blev jag svedd i kanterna oxå, trots solskyddsfaktor 50!

Tur igen då att frisören även utför insmörjning.

Som sagt, jag skäms lite över att jag klagar och bär mig åt. Men vill oxå vara ärlig här, jag är lååångt ifrån perfekt. Jag delar ju med mig av högt och lågt. Just nu känner jag mig lite mindre härlig.

Ska skärpa ihop mig, ingen fara på taket, bara lite skav.

Allt gott från all inclusive landet.

Ps. länk till veckans poddavsnitt hittar ni här https://play.acast.com/s/familjendahlalling/ede3bcd0-fdfa-4b6f-b3f3-e87ad08bf76e

6 Comments

 • U40+ skriver:

  Just detta med solstolar gör även mig irriterad så klart det borde räcka till alla. 7:30 låter ju inte riktigt klokt går folk dit och paxar innan de går och lägger sig?!? Semester är ofta ett stressmoment även om allt känns serverar kanske just för att vi har så höga förväntningar på att allt skall vara bra och detta skall bli årets höjdpunkt. Försök slappna av och njut av att du slipper städa och tvätta.

  • Anna-Maria skriver:

   He he he ja, idag skrattar jag lite mer åt hela paxargrejen, men helt galet egentligen!
   Tack! Behöver faktiskt tänka lite mer på det, njuta av att tvättberget och städningen är så avlägsen! kram kram

 • Sara Bengtsson skriver:

  Heja dig som skriver om skav och många ggr utan filter, det är just därför jag som läsare diggar att följa din blogg o lyssna på er podd. Det är äkta, och går rakt in i hjärtat 🙂 Ha en fortsatt fin semester, njut av stunderna som plötsligt blir magiska!
  Soliga sommarhälsningar
  Från Sara (o Sverre) i Varberg 😉

  • Anna-Maria skriver:

   Heeeej! Tack snälla! Och så kul att du gillar både blogg och podd! Ha det bäst! kram och Morgan hälsar

 • Malin skriver:

  Jag hade den känslan imorse, när jag klev ut i förtältet och där var 60 grader varmt. Smolket i mitt fall var att vi hade bett om en annan plats, utan morgonsol, men där var fullt. Vad gör det om hundra år liksom? Men just idag var det surt. Man är inte mer än människa, inte ens på semestern!

  • Anna-Maria skriver:

   Precis! Måste ju finnas rum öven för det där sura tänker jag! kram och hoppas ni fick ner värmen hyfsat fort!

Leave a Reply