Skip to main content

Hej på er fina läsare! Jag fick så fina stöttande kommentarer från ang flygresan, jag tänkte på allt och var inte rädd ett endaste dugg. Tusen tack! Ni är bäst! Med fyra barn, varav en som blev magsjuk så fanns det heller inte något utrymme för rädslorna.

Men jag led så med Wille!

Hur underbart det då är och se att han piggnar till, äter, badar och till och med vill gå på kvällspromenad med sin mamma!

Inte en strand för små tvååringar. Men helt rätt för en elvaåring som söker lite mer spänning. Liiiiite jobbigt för mig bara. Eller alltså det var tjusigt vackert. Meeeeen det är sån kraft i di där vågorna.

Havet är så stort och vi är små……

Wille ville jaga vågorna, hoppa i, hänga med dom. Det fick räcka med att stå vid strandkanten, vi blev helt blöta ändå.

Att stå så hand i hand vid havet. Kommer leva på detta länge!

Det blir ju mörkt så snabbt! Vi tog en genväg hem och i den mörkaste bakgatan mötte vi en hemlös hund.

Då blev jag lite rädd igen, men den viftade på svansen så glatt och ville gärna följa med oss hem.

Sån himla tur att inte Love var med just då. Annars hade vi varit hundägare i detta nu!

Allt gott från en som börjar tina upp.

5 Comments

 • Christina skriver:

  Skööönt att magsjukan släppte😃 Visst är det underbart med denna härliga värme, ljumna vindar och lyckliga barn😍 Det här är sånt man lever på resten av året och lite till❤️ Håller helt med dig om vågorna, min man rycker jag är super mesig med det, men det ÄR läskigt faktisk! Vi reser runt lite med våran hyr-bil här på Costa Blanca i Spanien och hittade en perfekt strand med mycket snälla vågor, långgrunt och kritvit sand😍 This is heaven❤️ Tänker på er och hoppas det går bra för Morgan med sin ”värme ångest” som han har pratat om.. Om man skulle råka ut för ”heteslag” så gör blöta trasor runt handlederna underverk🙌 Kraaam och njuuut❤️

 • Madde skriver:

  Dessa vågor – skräckblandad förtjusning! 🌊 Härligt att höra att ni är på banan igen, ladda nu batterierna ordentligt! 💖

 • U40+ skriver:

  Vågorär lockande men bra du har viss rädsla. Sett allt för många våghalsigagöräldrar och barn. En kompis man gick livrädda en ungdom för några år sedan och dennes kompis fick de upp med en vattenskoter. Medvetslös och ambulansfärd för den andre tror inte det slutade bra. Härlig med ensamtid med ett barn❤️ och att ha mår bättre.

  • Anna-Maria skriver:

   Förstår ju verkligen inte att man vågar vara vårdslös med barnen kring vatten. Men tänker oxå att jag borde ta simlektioner. Alltså jag kan simma. Men känner mig inte helt trygg i vatten. Vore skönt att känna mig säkrare! Trevlig kväll!

Leave a Reply