Skip to main content

Ny vecka igen! Jösses vad denna helgs vila var välbehövlig. Eller nja, vila är det ju inte direkt med full rulle på alla barnen. Men inga måsten var planerade och på söndagen var jag så rastlös att jag lagade mat för resten av veckan. Så lite fix blev det allt. Fast allra mest vardagshäng.

På fredagkvällen kände vi oss just som pumporna på vår balkong…..

Att kraschlanda i soffan var visst det enda rätta. Och sen har det mesta handlat om att hänga tillsammans. Fri lek helt enkelt.

Alva har mest jobbat med att klä på sig Wille och Loves kläder.

Vädret har varit tråkigare än tråkigast, men ganska bra ändå, för då behöver jag alls inte ha dålig samvete över att vi mest höll oss hemma.

Men nu har jag fått nog av inomhus häng och slappande, nu ska jag kasta mig in i denna vecka och försöka få ihop alla trådar.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

2 Comments

  • U 45+ skriver:

    Ibland brukar jag trösta mig med särskilt när barnen var yngre att de på skola/fritids eller förskola varit ute i timmar. De är trötta när de kommer hem och mår bara bra av lugnt innepysslabde och fri lek. Helgerna däremot vill jag gärna hinna med någon aktivitet inget stort bara nått så det känns som att man gjort nåhot på helgen. Nu när de är större kan det räcka med ett Dollar store besök, en promenad med en då man jonner prata eller bara att åka med en och köpa lördagsgodis stolt få komma hem med det till syskonen dom väntar spänt. Kram till dig och din fina familj. Får sån myskänsla när jag tar del av allt ni gör i stort och smått.

    • Anna-Maria skriver:

      Tack snälla för att du delar med dg och så kul att du får myskänsla! Det behövs så väl i novembermörkret. kram

Leave a Reply