Skip to main content

Lördag och en helt ledig helg framför oss! Hela familjen, alla tillsammans! Detta behöver vi så väl. Som om veckorna rusar fram med oss och nu drar jag i handbromsen igen. Reflekterar en stund över den gångna veckan. Utvecklingsveckan. Jag var på alla fyra barnens utvecklingssamtal under en och samma vecka.

Jag blev faktist en smula rörd. Så otroligt fint att få allt samlat. Att få ta del av den där världen som mina barn befinner sig i. Deras tid, deras utveckling. Hur utmaningarna ser ut för de som är 2,5 år, 8 år och 11. Jag pustar ju ibland över åldersspridningen, att det är klurigt att få till en vardag som funkar smidigt för alla samtidigt. Men oj så roligt det är för mig att följa allas skolarbete. Så olika, men ändå samma. Och 11 åringen som höll i hela samtalet själv, drog slutsatser kring sitt arbete, sina mål. Höll i sin åsikt! Vet vem han är! Och delade med sig av sina tankar. ( Där fick jag bita mig i läppen för att inte börja gråta ). Jag blev även påmind om att alla fyra barnen går sin egen väg. Är helt sina egna individer,

Jag blir stolt som en tupp, inte för att de är några mini Einsteins utan för att jag älskar dem och är så tacksam över all tid vi har tillsammans. Finare än finast!

Förutom utvecklingssamtalen så har även mitt hår fått sig en omgång. Det var så risigt, trött och ledsamt efter alla lusbehandlingar och hysteriska kamningar. Lite slingor och ett rejält klipp fick det bli.

En känner sig ju aldrig så tjusig som i folie….

Men känslan efteråt, när jag vipps hade håret till axlarna istället för rishögen som tovat till sig allt får långt. Jag kände mig faktist 5 kg lättare.

Veckan innehöll ju även en hel del jobb, byggstartsmöte och så kom jag igång med träningen igen efter ett långt upphåll pga en förklyling som inte velat släppa. Så nu har jag jordens träningsvärk, men det gillar jag ju på något sätt.

Och till Alva och Edvin hittade jag de perfekta vantarna på Flying tiger för 10 kr!

Mer enhörningar åt folket säger jag och önskar er alla en riktigt fin helg.

Här blir det vila och minimalt med fix!

Leave a Reply