Skip to main content

Ev ska jag göra en grej på tisdag som gör mig lite nervös. Inte riktigt klart än men lovar att berätta på måndag.

Jag känner mig som sagt lite osäker och tänkte att en liten uppdatering av garderoben inte vore helt fel. Var ju ändå ca 3 år sedan jag begav mig till stan för att shoppa.

Innan jag kastade mig in i butikerna var jag tvungen att besöka Kungsträdgården, jag och ungefär tiotusen andra människor. Men tjusigt var det!

Åh, mina vita dojjor de var så fina i en kort sekund…någon som har tipps på hur jag får dom att närma sig vitt igen?

I tanken var det här med att åka in till stan och shoppa så härlig. Men verkligheten var något helt annat. Så svettigt och stressigt och knökfullt med folk. Jag kände mig en smula stirrig och begav mig åter till söder igen för att inhandla träskor.

Kom ändå hem med några fina klänningar. Inspirationskälla verkar varit Tant Grön, tant Brun och tant Gredelin ( eller mer farbror blå kanske. )

Mest nöjd blev jag med hårbandet. Kan ju få den tristaste hårdag att kännas tjusig.

När jag ändå var ute och lyxade mig så köpte jag med lunch.

En sallad från Urban deli och ett par träskor, mer Söder än så blir det inte.

Kram från en lite mer uppiffad Anna-Maria.

4 Comments

  • Ann-Marie skriver:

    Fint! 🙂 Kul att piffa upp sig då och då 🙂
    Lycka till i veckan, med ”vad-det-än-är” <3

  • Christina skriver:

    Snygga klänningar!! Och… mitt absoluta hetaste tips vad gäller att få tebax vita skor… 1: Fukta skon lätt med en blöt svamp. 2: Ta en tandborste med COLGATE (den vanliga) och borsta över hela skon i små cirkelrörelser. 3: ta bort löddret till slut med den fuktiga svampen.
    Kramiz🌸🌷🌹

Leave a Reply