Skip to main content

Godmorgon måndag. Vi fortsätter med den stående punkten ” Veckan som gick ”

Jag gick förbi dessa jordgubbar på Götgatan, solen låg på och det luktade starkt av sommar. De tidiga jordgubbarna brukar ju inte lukta, smaka så värst mycket. Men här var det smaksensation! Efter fadäsen med påsktårtan tänkte jag mig en revansch, är ju långt till midsommar men om man skulle slå på stort med en jordgubbstårta då. Om ingen äter upp ingredienserna innan vill säga.

Jag har föresten hört talas om smulgubbar, visst är det jordgubbar som smakar som smultron?! Vore kanske något att odla på vår tomt. Måste undersökas!

Det är oftast så himla mysigt med syskon. Men ibland blir det bara för mycket.

Just nu är Alva och Edvin på Love hela tiden, han har verkligen inte en lugn stund. Tur det finns lås på toan i alla fall. Här låser han in sig när han vill läsa sin bok ifred.

Den här bilden kan man ju nästan tro är arrangerad, att jag satt dom där med varsin Alfons bok för att få till en gullig bild. Men icke, dom gör ofta såhär, kryper upp tillsammans och läser.

Fast roligast är lampan förstås!

Det är bra drag i dom här.

Hjälpredorna.

Jag har varit förkyld så himla länge men tillslut klarnade det upp och jag tog mig till träningen. Det är så galet tungt att komma igång igen. Tur jag har Oscar som guidar mig så jädra proffsigt. Målet är att kunna göra såhär. Men det är långt kvar, väldigt långt!

Det blev fredag och Pizzan klipptes i vanlig ordning.

Jag hintade ju om att det var något som gjorde mig så nervös att jag var tvungen att lugna mig med klänningsköp.

Vi ska gästa Malous program efter tio på tisdag. En del av mig är lugn och glad och tycker att det är ju ett ypperligt tillfälle att prata om vår Podd som vi ju gillar så mycket. Den andra delen av mig vill helst bara sätta mig längs inne i garderoben, gömma mig där och inte komma fram förens kusten är klar. En del av mig har lätt för att prata fritt, den andra delen är jätte blyg och kan låsa sig i värsta tunghäftan.

Spännande och se vilken del av mig som tittar fram på tisdag…..

Kram på er och hoppas ni får en lugn fin vecka.

6 Comments

 • Christina skriver:

  Asså jordgubbar😍 Ett måste i en trädgård, finns det nåt bättre??? Jag har så fruktansvärd ogröna fingrar, så mina växter bara dör och ger upp😢 Det kommer gå bättre för dig! Och va’ spännande och KUL med Malou efter 10’!! Det måste jag ju se på playen sen då (jobbar ju vid den tiden). Det kommer gå hur bra som helst vet du väl! Malou är världsenande kanske bästa intervjuare❤️ Lycka till båda, jättekul🤩😍😘

  • Anna-Maria skriver:

   Tack snälla du för pepp! Precis så jag ska tänka ju! Hon kan ju det där, jag får bestämma mig för att lita på henne helt enkelt! Tack! trevlig kväll och kram 🙂

 • AMi skriver:

  Hur många lingon finns i skogen? Hur många lamm finns i fårhuset (5). Hur många blöjor finns i världen? Det är ju inte a l l d e l e s säkert att alla är likadana… Man måste faktiskt kolla varje. Minns Finn, två år, (51 i år) som noga bet en bit av varje pepparkaka i korgen, man vet aldrig om dom smakar olika.

 • Ann-Marie skriver:

  Malou.. såpass 😅😇👍🏻❤️
  Spännande! Får titta på ”play” då😊
  Så kul det ska bli!

Leave a Reply