Skip to main content

För ett tag sedan så gjorde jag ett inlägg här om det där som bor under soffan. https://anna-maria.se/det-som-goms-i-sno-kommer-fram-i-to/

Jag tänkte att vi idag skulle besöka våran hall. Välkomna! Här tycker jag ändå att vi verkligen har fått till det.

Jaha! Det var där brödkaveln var! Så bra, bland glassrester, sopor och blöjor.

Nu blir man nästan sugen på att dra igång ett pepparkaksbak.

Vi har ju faktist en ganska stor garderob i direkt anslutning till vår lilla hall.

Där förvars den härliga madrassen, vars nästa anhalt är tippen, då den på så många sätt hjälpte oss genom vinterns magsjuka. ( Jag säger bara, EN toalett SEX personer……)

Men man måste ju ändå älska Morgans silverkavaj. Den liksom kastar ett så vackert sken över hela härligheten.

Jag funderade en stund på om jag skulle städa upp. Men kom fram till att det var mysigare att scrolla pinterest istället. Drömma om den där framtida hallen i vårt blivande hus. Det ger mig så mycket mer!

6 Comments

 • Madde skriver:

  Åh villan fina hallar du hittade på Pinterest, vill ha! Men mina barn är 13 och 15, så innan jag hinner blinka har de väl flyttat hemifrån, och då blir det gott om plats igen 🙂

  • Anna-Maria skriver:

   13 och 15! Spännande ålder. Kan tänka att hallen din fylls av tonårsskor! Och alla kompisars skor 🙂 Härligt! Trevig kväll 🙂

 • Madelene skriver:

  Hej
  Så himla kul att följa er. Hörde på podden igår o den var ju helt fantastisk. Rolig o allvarlig🌺 Tack för ni delar med er fina människor🌟

 • AMi skriver:

  Vilken befriande känsla att få komma in i er hall! Allt är tillåtet, allt och alla får komma in, inklusive påskens kvarblivna kyckling. Tänk så avskalat det skulle kunna bli i era ”nya lokaler” – men troligen inte så länge. Det är ju hela tiden LIV Du bjuder på i Din blogg! Hur lyckas Du hela tiden hitta och skapa bilder, som visar att det händer saker, inuti, utanpå och runt om Dina människor? Att gå in på den här sidan är dagens absoluta måste! Tack!

  • Anna-Maria skriver:

   Heeeej! Tack för en väldigt fin beskrivning! 🙂 Blir så glad! Ja men jag tänker liksom lite mer dokumentärt kring mitt liv nu. Vilket gör att jag ser det på ett annat sätt och det är väldigt nyttigt. Och framför allt kul!
   Många kramar/ Anna

Leave a Reply