Skip to main content

Godmorgon måndag! Visst var veckan som gick lite konstig?! Röd dag mitt i veckan gjorde i alla falla oss helt dagvilla.

Men vi startade förra veckan med att bli smygfotograferade av våran fina vän och producent för podden Camilla.

Låt oss se hur förvåningens ansikte ser ut.

Vi satt i godan ro och inväntade kaffebeställningen. Vi skulle möte Camilla 10 minuter senare i studion.

Men kolla in mig när jag upptäcker Camilla!  Vad gör jag? Hur gör jag? VEM är jag?

Jag upptäcker alltså Camilla 10 minuter före utsatt tid! Vilken chock! Jag ska erkänna att jag blir lite rädd för mig själv ibland….

Vi var lite stissiga inför tv-intervjun och använde bilen som frukostbord.

Det var ju 1:a Maj och mitt hjärta bankar alltid extra varmt och rött just den dagen. För alla som gick före. Känner tacksamhet! Hade en hel massa planer på att gå i tåget osv men vi var helt enkelt för trötta. Alva fick bära fanan med mitt hårband istället.

Sen tickade veckan på som vanligt. Med bla  blomsterdekorationer.

Love var förkyld och fick vara hemma. För sjuk för att gå till skolan men för frisk för att vara helt stilla. Måste säga att jag tyckte det var supermysigt! Alltså inte att han var förkyld, men att få vara bara han och jag! Guld värt!

Jag fick ett så himla fint foto på Wille från skolan. Dom hade besökt Waldemarsudde konstmuseum och utställningen ”Med färg för ögonen!”Fått en guidad visning och sen stått i parken och målat, staffli och ”riktiga” färger! Så himla bra styrt av skolan tycker jag och älskar bilden på Wille. I målarrock hoppandes in i våren.

Ska försöka ta med mig den där känslan in i den här veckan.

Önskar er alla en fin måndag!

Leave a Reply