Skip to main content

Jag är så galet imponerad av Wille! Hur han löser och hanterar Rubiks kub. Jag fattar verkligen noll och när jag frågar hur han tänker så svarar min snart 11 åriga son. ” Man måste tänka i algoritmer! ”

Ehhhh, jag vet knappt själv vad en algoritm är….men han tycker detta är så kul.

Ständigt fipplar han med denna kub och jag måste påminna honom att titta upp när vi går över gatan då kuben är med överallt!

Wille avskyr allt som har med tävling att göra, man kan säga att när det gäller det där med att kunna hantera en förlust så har han utvecklingspotential. Men kuben har fått honom att tänka om. Nu letar han tävlingar han skulle vilja delta i!

Igår hade han tvättdag av sin kub. För att den ska röra sig på bästa sätt behövs tydligen det. Omsorgsfullt plockas alla delar av och tvättas noga med en topps, för att sedan torkas, oljas och plockas ihop.

Som sagt, imponerad är bara förnamnet!

5 Comments

 • Kicki skriver:

  Vilken kille 👍❤

 • Malin skriver:

  Grymt impad! Har försökt lösa den där kuben med hjälp av skriftliga stegvis instruktioner, inte ens då lyckas jag…

 • Roxina skriver:

  Vår ena son var precis likadan i den åldern 🙂 Nu är han snart 17 och håller fortfarande på.. Har tappat räkningen på hur många olika Rubiks kuber det egentligen finns och trots idoga försök från min sida har jag som bäst lyckats få rätt på en sida av kuben 🤪 Kan ju med säkerhet säga att det inte är mina gener som resulterat i hans kunskaper och intresse för detta 😂

  • Anna-Maria skriver:

   Så kul ändå att kuben fortfarande hänger med. Måste ju vara väldig bra hjärngymnastik. Jag blir liksom snurrig bara av att försöka lösa den….:) kram och trevlig kväll.

Leave a Reply