Skip to main content
Drömmar

Våga tänka framåt.

By 2020-04-17One Comment

Mmmm, det där med att tänka framåt, drömma om det som komma skall. När vi bor i huset.

Har känt mig rätt dränerad och inte riktigt orkat med att drömma. Vilket blir rätt sorgligt i sig.

Försökte mig ändå på lite drömmande.

Ca 500 m från vårt hus ligger Boo badet. Varje Söndag vår till höst kör Yogi Yogini yogaklasser på bryggan om morgonen.

En kan alltså yoga utomhus och titta ut över vattnet! Jag kan alltså kila ner där på morgonkvisten och YOGA!

Detta är ju inte bara drömmande, detta kommer att bli min verklighet.

Och efter avslutat yogapass kan jag ta vägen förbi det lilla bageriet på hemvägen. Köpa med mig frukostbröd och bullar. Kanske kommer gruset knastra under mina fötter medan jag dinglar en smördrypande bullpåse i handen. Kanske tar jag en tugga eller två…. Och strax är jag hemma och möter en morgonrufsig familj. Kanske har de dukat upp på altanen. Smör, ost, marmelad och så nybryggt kaffe.

Detta är ju inga planlösa drömmar. Detta kommer att bli min verklighet!

Allt kommer att ordna sig. Allt kommer att bli bra!

One Comment

Leave a Reply