Skip to main content

Godmorgon måndag! Hoppas att ni har haft en härlig helg. Själv har jag mest tvättat, städat och rensat inför flytten. Så trist och tråkigt. Men vi ser efter hur veckan såg ut ändå!

Det har handlat rätt mycket om sömnbrist. Alva och Edvin har vaknat 04.00 varje morgon. Jag får dom att somna om till i varje fall kl 05, men sen vill dom upp!

Jag har på riktigt haft svårt att hålla ögonen öppna.

Min sömnbrist kompenserades med Morgans glada humör

Kompenserade även tröttheten med lockigt hår, kändes lite bättre då!

Vi käkade lunch på anrika Tårtan, någon annan som minns barnprogrammet som spelades in där? Min pappa säger att jag älskade det programmet. Själv minns jag inte, tror kanske det var pappa som tyckte det var allra roligast!

Det var ju mors dag. Det enda jag önskade mig och det jag gav bort var detta!

Fick även en makalös bukett från makalösa barn.

Sålänge våra barn är kreativa så släpper jag dom lös på allt möjligt, men på en punkt är jag bestämd! Man får inte ha sönder blommor!!! De har dom faktist anammat. Det lektes hur länge som helst med pionerna utan att ett enda blad for av.

Det vart fredag och vi åt såklart pizza igen.

Wille sov över hos en kompis och Edvin vart längtansfull. Så bra med skype då!

Ny vecka dårå. Jag ska fortsätta rensa och en massa annat oxå såklart. Göra de sista valen och skriva på Tolon till huset bla.

Ha en fin måndag!

2 Comments

  • Madde skriver:

    Tårtan, går inte att glömma detta program. Minns det med glädje från barndomen, och med fasa från när jag som ung-vuxen såg det igen och insåg hur ohygieniskt allt var!

Leave a Reply