Skip to main content

Godmorgon! Fredag är det visst?! Eller? Nu börjar det faktist dra ihop sig till att koppla på hjärnan igen.

Hur mycket vi än har haft att göra i sommar med försäljningar och flyttar så har jag hamnat i den där härliga dagvilla känslan.

När är vi? Var är vi?  Vad är klockan? Va? Ska ni ha mat redan? Va? har ni vuxit ur alla kläder???? Va? Har vi missat tandläkartiden 2 gånger?????

Det räcker inte med att göra en veckomatsedel. Vi måste styra upp oss än mer.

Så mycket som ska gå ihop inför hösten. Barnens skola, förskola, aktiviteter, vem hämtar, vem lämnar. Få ihop mina studier med Morgans arbete som sker lite varstans i Sverige. Och så huset som ska byggas!

Jag pluggade en termin projektledning och har stor nytta av det i familjelivet 🙂

Det gäller liksom att dra med de stora penseldragen, börja utifrån och sen vandra inåt.

Alltså, få en överblick över hösten, och sen gå ner i detalj veckovis. Kan ju låta en smula maniskt. Men med en familj på sex personer är det guld värt att i varje fall ha lite koll på läget.

Sen kommer det skita sig och bli kaos i varje fall, men tänker att om vi kan fördela det på 50% struktur och 50% kaos så känns hösten kanske lite lättare.

Igår ordnade vi barnvakt och gick iväg för och ha konferens! Familjen Dahl Allings höstkonferens.

Det var lite att bita i kan jag säga, men vi är allt på gång!

När jag på riktigt gläntade på kalendern så låg resten av året ihoptrasslat som i den värsta härvan. Tänk er den där lådan med sladdar, laddare och gamla grejer som ni inte vet om ni det ens är någon ide att börja rensa i.

Fyra timmar senare så hade vi rett ut både augusti och september, betalat de värsta räkningarna och bokat tandläkartid…..de ni!

Våran sladd och bös låda….

Notera boken -Våra bästa Bellmanhistorier och disktrasan….kanske värt att packa upp ändå.

2 Comments

Leave a Reply