Skip to main content

Godmorgon Lördag! Hoppas ni har en härlig helgkänsla!

Själva är vi lite trötta efter gårdagen utflykt. Vi besökte Tekniska museet. Har varit där en massa gånger med Wille och Love, innan Alva och Edvin. Massor, massor att upptäcka!

Tänkte det kunde vara ett kul familjeäventyr. Och det var det ju……Edvin var var totalt livrädd och ville bli buren mest hela tiden, men tinade upp sista kvarten och fick sedan bäras gråtande hem.

Alva! Ja Alva hon var så supernöjd! Såååååå mycket att titta på. Men det här med att hålla i handen funkade inte, och för mig och Morgan att hålla ihop ”gruppen” var stundtals en utmaning.

Fast måste säga att det ändå gick rätt bra. Helt beroende av att Wille och Love är så stora och schysta, dom fattar att det inte funkar att ränna iväg åt något annat håll än det Alva drog iväg på. Vi fick helt enkelt besöka museet utifrån Alvas dragningskraft.

Gårdagens guide!

Robotar ses helst på avstånd!

Byggarbetarna!

Min! Min! Min! Min!!!!

Nu har jag siktet inställt på en annan utflykt, men tror det är allt för tidigt ännu. Vi har ju jättemycket äpplen på vår tomt. Tänkte vi kunde åka dit och plocka några hinkar och sen bege oss till något musteri och göra vår egen must!

Får se om vi kan få ihop något sådant framöver. Hoppas!

Kram på er och ha en fin helg!

2 Comments

  • AMi skriver:

    Rekommenderas: Wästanbergs mobila Musteri i Glanshammar! Ägt av Moa och Andreas. Lite långt förstås. Men en intressant tanke; Ni har äpplena, dom har musteriet!
    Vilka underbara bilder av de små mästarna, som byggarbetare. Stort tack för turen runt Teknikmuseet. Man borde oftare uppleva genom små barn ögon. Det ger alltid nya perspektiv.

    • Anna-Maria skriver:

      Det hade ju varit väldigt roligt om Glanshammar låg lite närmare 🙂 Och de där byggarbetarna kör samma grej hemma. Dom hjälptes flitigt åts häromdagen då de la allt mitt smink i handfatet och körde en rejäl tvätt…..

Leave a Reply