Skip to main content

Godmorgon måndag!

Denna helg har fått gå i träningens tecken. Nu är Wille och Loves aktiviteter igång. Parkour och Breaking för Wille, Kung Fu för Love. Förra terminen hade vi aktiviteterna utspridda över hela veckan, men denna termin har vi svårt att få till det med logistiken. Så vi går all in på helgen istället. Känns faktiskt rätt bra. Vi hinner ändå inte med några roliga utflykter på helgerna, då Morgan börjat jobba helg, blir mest häng i inhägnade lekparken och framförallt Wille är rätt trött på det ( även jag….). Och så himla lätt att han hamnar framför datorn hela helgen annars.

De mesta grejerna gör vi innan Morgan drar iväg till teatern och när det blir ett glapp i tiden så har vi jättefin barnvakt till Alva och Edvin. Så fint att få lite egentid med mina stora!

Och när killarna är inne på sina lektioner så passar jag på att träna. Har införskaffat kompressionstights, sitter som ett smäck och ska vara bra för blodcirkulationen tror jag.

Jäääädrar i min lilla låda vad de satt åt. Jättebra för benen, brukar annars få lite ont kring vaderna men nu kände jag nästan ingenting, vet inte om det mer handlade om att jag typ tappade känseln för att de satt åt så hårt. Jag fick dra allt jag kunde för att få på dom, skönt att de höll åt om magen, liksom höll om mig med ett fast grepp.

Men någonstans måste magen ta vägen ändå. Som ni ser så hamnade allt mitt mjuka precis under barmen. Så joggade jag runt mest hela helgen. Kanske får bli ett par andra byxor på nästa tur, tror rörelseglädjen blir lite mer glädjefull då….

Nu kör vi ny vecka och jag hoppas vi hinner plocka lite äpplen någon dag, håll tummarna för det!

Leave a Reply