Skip to main content

Hej på er!

Jag skrev ju om hur vi hela familjen intog Anebyhusgruppens kontor, men vi slutade inte där. Dagen efter begav vi oss av till HTHs köksutställning i Jönköping.

Men först en välförtjänt vila på hotell i Växjö.

Det enda jag önskade mig i bröllopspresent var att åka till tomten för att plocka äpplen och sen göra paj med vaniljsås till. Något äppelplock hade vi inte hunnit med, men  när vi kom till hotellet och jag läste room service menyn och hittade äppelpaj så beställde jag direkt! Knäckigt täcke, mjuka äpplen och vaniljsås!!!! Suck vad trevligt!

Vi somnade mätta, nöjda och vaknade upp hyfsat utsövda. Jag tycker mig ana det i de mjuka i mina ögon i alla fall.

Nutella macka gjorde Wille nöjd!

Vi fortsatte filma, hur det kan se ut när vi packar in oss i bilen….

Framme vid HTH tog vi oss ännu en titt på våra köksritningar. Allt är ju redan bokat och klart, men det kändes som om det var så länge sedan vi gjorde alla val, och vi har allt glömt en del. Kul att se!

Väldigt fin köksutställning i Jönköping, så mycket tjusigt det finns! Fina och kluriga lösningar på det mesta.

Men bäst var nog ändå köket i miniatyr!

Tänker på hur bra det funkar att bygga hus och göra den här ”filmresan” tillsammans. Att vi blivit som ett väloljat maskineri, jag och Morgan. Känns ju bra när vi just passerat 10 års dagen. Med det inte sagt att vi alltid drar jämt! Men just detta funkar riktigt bra!

På fredag eftermiddag rullade vi hem mot Stockholm, ingen blev bilsjuk, alla höll sams. Bara det är ju en seger!

One Comment

Leave a Reply