Skip to main content
AnebyhusgruppenHusdrömmen

Köket, köket, köket! Film nr 7 är här.

By 2019-11-212 Comments

I samarbete med Anebyhusgruppen.

 

Köket, köket, köket!!!! Med en barnaskara om 4 personer så hamnar vi allt som oftast i köket. Ibland känns det som om  jag knappt hunnit duka undan frukosten innan lunchen ska fram och sen middag och så kvällsmat. Så där rullar dagarna  på med matlagning och disk. Det måste bara funka! Det kan ju låta klyschigt med köket har alltid varit vårt hems hjärta ( ja och så tv soffan såklart ) I film nr 7 får ni se när vi besökte HTHs utställningslokal i Jönköping Där vi fick en guidad tur och ibland fick jag fokusera på att stänga igen munnen. Så många praktiska lösnings det finns! Och barnen var ju med i vanlig ordning och busade runt. Det har jag redan visat i det här inlägget https://anna-maria.se/fran-hus-till-kok/

Åhhh jag blir såååå längtansfull efter vårt hus nu och köket! Älskade älskade kök!

Här kommer filmen, trevlig titt 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=mQz3vzcNVSU

2 Comments

  • Gunna skriver:

    Kul att se. Jag förstår ju att ni är vanliga människor också ibland kanske 😅. Men jag blir så imponerad och inspirerad av erat tålamod och sätt att vara tillsammans med era fina barn. Ni är så inkulderande.
    Har som vana att läsa din blogg varje morgon, blev nästan lite orolig igår tror jag när det inte fanns ett inlägg 😉 Ha en bra dag o helg!

    • Anna-Maria skriver:

      Åh så kul att du gillar och tack snälla för omtanken, hade lite strul med webbsidan igår, har ju bloggat varje dag i snart ett år ju 🙂 så kul detta. Stor kram och ha en fin helg.

Leave a Reply