Skip to main content
Familj

Somewhere over the rainbow

By 2019-11-20No Comments

Igår natt vaknade jag av ett oroväckande ljud, eller som om jag drömt ljudet en lång stund. Något väldigt obehagligt som jag inte kunde placera. Jag låg i någon slags dvala och kände att något var fel. Och tillslut så trillade poletten ner, någon hade krupphosta.

Det var Loves tur denna gång. Har ju skrivit om detta förr och vi är rätt så vana och jag håller mig numera hyfsat lugn.

Men när han tittar på mig och väser fram ” Vad är det som händer med mig mamma?” då skälver jag i märgen.

Upp med fönstret på vid gavel och lindade in Love i ett täcke och så satt vi där. Och den allra värsta hostan gav faktist med sig ganska direkt. Sen bullade jag upp kuddar i soffan så att vi kunde sova sittandes. Och med mitt öra mot hans rygg ( för att höra att andningen var ok ) så kunde vi till och med somna om.

Så skönt att går att styra om och gårdagen blev en dag i soffan. Love fick såklart välja film och det blev original versionen av Trollkarlen från Oz.

En kämpig natt blev en fin dag. Nu håller vi tummarna för att det går åt rätt håll. Förr när de var mindre så var alltid tredje dagen värst. Phu!

Leave a Reply