Skip to main content

Hej på er!

Jag tänkte att vi skulle titta in fabriken där vårt hus byggs! I torsdags åkte vi alltså ner till Åseda, dels för att få oss en titt i fabriken men också för att filma. I samarbete med Anebyhus så gör vi små filmer om vår husresa. Så roligt! Ni kommer framöver få se glimtar från hur den här resan mot vårt hus varit för oss, från start till mål. Vi dramatiserar vårt eget liv kan man säga och skådespelar oss själva.

Jag har fått se några snuttar från filmerna som kommer ut i oktober ( tror jag…) Så kul att få detta dokumenterat, jag är kanske lite partisk, men våra barn är så fina att det svider i ögonen!

Men åter till fabriken.

Vi började med att få på oss västar och skyddskor, vi skulle ju faktist in i en fabrik.

Producent och arkitekt på plats!

Jag har varit lite nervös inför hur det skulle gå att filma med barnen. Viktigt att det känns kul för dom annars blir det väldigt svårt. Eller näst intill omöjligt. Men filmteamet har verkligen varit superproffsiga! Hela projektet känns lätt, enkelt och ledigt. Det är barnens nöjdhet som får styra helt enkelt. Och det har funkat riktigt bra!

Att få en liten inblick i fabriken var både kul och intressant. Det är ingenting som görs i hafsverk, ordning och reda i alla led! Och alla som jobbar i fabriken! Wow vilket jobb. Dom jobbar ju faktist med vår dröm! Fint och se! Framförallt fint för barnen att ha detta besöket med sig. Wille och Love fick till och med slå i några spikar!

Som gammalt skyddsombud så kunde jag inte undgå att se hur rent, luftigt och ljust det var. Den där skyddsombudstanken är liksom alltid med i bakhuvudet.

Den här hönan tyckte allt var väääldigt spännande, hade inte varit helt fel med någon slags sele här……;)

Efter fabriksbesöket for vi till Anebyhus huvudkontor för att fortsätta filma.

Alva och Edvin röjde loss och var vääääldgt nöjda!

Ingemar Medlöw våran arkitekt fick sig en puss.

Som sagt, Alva och Edvin röjde loss. Familjen Dahl Alling liksom intog hela kontoret. Här har ni Marknadskommunikatören, helt golvad.

Vilken dag alltså! Tack Anebyhus, nu får ni vila upp er efter vår framfart. 🙂

Leave a Reply