Skip to main content
AnebyhusgruppenFamiljHusdrömmen

Ett snabbt hej och en planerad nedkomst!

By 2019-09-072 Comments

Tjosvejs! Det blir endast ett kort hej denna morgon. Ska strax iväg med Love på hans Kung Fu klass, första för terminen och man kan väll säga att han är ganska pepp.

Jag är så uppfylld av alla intryck från resan till Anebyhusfabriken, skriver mer om det imorgon. Så spännande och få se processen på nära håll ju.

Men en rolig grej hinner jag sticka in med innan vi piper iväg till träningen.

Har ni sett! Dra på trissor och wihoooooooo, vi har fått leveransdatum för vårt hus! Den 28 November kommer hon till oss! Det som fortfarande är så overkligt blir ändå lite mer på riktigt nu. Inte långt kvar alls ju! Nu börjar nedräkningen. Det känns faktist lite som när jag varit gravid och fått besked från barnmorskan med beräknat nedkomst/födelse datum.

Villa Dahl Alling, du är så välkommen!

2 Comments

  • AMi skriver:

    Har grävandet startat redan? Ser fram emot Sagan om gropen! Vad kommer ni att hitta när jorden öppnar sig? Och hur kommer Tomten att te sig utan det lilla fula Björkuddeliknande huset? Så spännande att få veta mer!

    • Anna-Maria skriver:

      Vi tror att grävandet tar fart strax efter 17/9 då har vi haft tekniskt samråd på kommunen. Vi, Anebyhus en kontrollansvarig o så kommunen då. Då vill jag verkligen vara på plats, spännande och se rivningen!

Leave a Reply