Skip to main content

Ja men hörni, det här med bröllopsdag. Som vi ibland firat och ibland glömt bort. Jag har tittat i vårt bildgalleri för och se vad vi egentligen har haft för oss den 5/9 genom åren.

Vi gifte oss som sagt 5 September 2009, 2010 glömde vi alldeles bort att fira. Men 2011 åkte vi till Rosendal, Wille i Morgans famn och Love då i min mage.

2012 tror jag allt oxå att vi glömde av men 2013 hade Morgan fint svall i håret!

2014 var vi knasiga och påväg till teater tror jag bestämt.

2015 minns jag var året vi firade med kaffe och mazarin.

Sen blev det nog ett glapp i firandet men 2017 firade vi med ungar lite var stans. Vi hade ju nyss blivit en familj om 6 personer!

2018 minns jag mycket väl. Morgan låg på sjukhus och var nyopererad. Det kändes än mer viktigt att fira vår dag. Så kanske en vecka efter operationen gick vi ut hela familjen i sakta mak, stannade till utanför resturang Pelikan, där vi hade vår första date. En liten puss och sen vallade vi alla ungarna för lek i en park.

 

Då var vi framme vid gårdagen, 5 September 2019. Vi tänkte allt lite på vår dag sådär på morgonkvisten. Men sen gled den ur tanken. Vi var nämligen helt uppfyllda av vår resa. Färden gick till Anebyhusfabriken som bygger vårt hus. Så otrolig omvälvande och kul för hela familjen att få titta in i fabriken och se hur vårt hus blir till!

Men något som var lika omvälvande var att även om vi redan glömt vårt bröllopsdag så hade Anebyhus koll. Vi blev så överraskade när både tårta och bubbel kom fram. Vilken omtanke! Vi blev både stumma och rörda.

Tack hela gänget på Anebyhusgruppen för en fantastik dag, på så många sätt!

One Comment

Leave a Reply