Skip to main content

Heeeej!

Vi har så fina dagar här!

Har visat våra kompisar ”våran” strand.

Lite vågskvalp och nystekt strömming. Sommarkvällar som drar sig mot natt, prat om ditten och datten.

Men nu känns det verkligen att vi är inne på sista semesterveckan. Morgan börjar jobba på måndag. Jag är ”ledig” med barnen fram till inskolningarna börjar. Alva och Edvin börjar ju ny förskola och Love ny skola. Men jag har en hel del trådar från i våras som jag måste trassla ut rent jobb mässigt. Inga stora problem eller så, men jag måste strukturera mig. Samtidigt som barnens sommarlov ska rulla på…..

Jag behöver samla mig en smula. Återkommer här på bloggen nästa vecka igen.

Hoppas att sommaren är snäll emot er! Visst har vi mycket fint kvar! Trots stundande arbetspass. Jag ska hitta ett sätt att kombinera de båda. Dra ut på sommaren så långt jag kan. Skapa luft och vila. Ser fram emot augustikvällarna. Ljumna kvällsbad hoppas jag på.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply