Skip to main content
Familj

Vännerna från Götet.

By 2020-07-272 Comments

Den här sommaren fylls jag med en sådan maxad frihetskänsla.

Det handlar såklart om att vi bor här i huset nu. Att vi kan öppna dörrarna och barnen kan springa hur de vill. Att ta på sig valfritt val av diverse skor går oxå bra 😉

Och nu har vi besök av fina vänner från Göteborg. Igår kväll fylldes vår gräsmatta av härliga ungar och vuxna. Vi firade i Pommac och pizza. Allt känns plötsligt möjligt.

Morgans sista semestervecka drar igång och nu ska vi hänga med vännerna i några dagar. Jag ska vara rädd om tiden och tittar in här på bloggen igen på onsdag.

Kram på er i sommaren.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

2 Comments

  • Helena skriver:

    Jag tycker du skriver så fint och känslosamt om stort och smått i ditt liv. Du berör mig och får mig att tänka efter och glädjas åt mitt liv. Älskar att du avslutar med, Allt kommer att ordna sig. Allt kommer att bli bra🥰

    • Anna-Maria skriver:

      Tack snälla du för fina ord! Det värmer mig så gott! Ja den där mening ” Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!” kom ju till när pandemin och oron härjade som värst. Blev som mitt mantra, och jag tycker faktiskt det hjälper lite, det lugnar mig. Och glädjer mig väldigt att du uppskattar! Många kramar

Leave a Reply