Skip to main content

Igår körde Morgan sista racet på landet och jag var hemma med barnen.

Jag fick liksom inte till dagen, den gled mig ur händerna. Blev alldeles för mycket film och ipad, alldeles för lite ork på mig. Jag fick helt enkelt inte till det, allt kändes bara obekvämt, trist och tråkigt. När Morgan kom hem tog han ut barnen på gården och tog några bilder till mig.

När jag ser dom sådär i klunga, inspektera en snigel. Jag får nästan svindel. Att få vara en del av deras liv. Jag förlåter mig själv för denna trista dag och njuter av att ungarna är så fina. Att vi har varandra både trista och roliga dagar.

Och imorgon är det ju en ny dag!

4 Comments

 • Susanna skriver:

  Det är alltid så befriande att läsa dina inlägg. Vi har alla såna dagar och dem tillhör livet. Barnen älskade säkert att få hänga vid ipaden, det gör mina barn såna dagar iallafall. Tack för att du skriver om ert liv på ett sätt som känns väldigt äkta och genuint. /Susanna

  • Anna-Maria skriver:

   Åh, tack! Vad glad jag blir! Det nog så att jag är ganska ofiltrerad….man får liksom både det göttiga kaffet och sumpen….så som livet är! 🙂 Allt gott kram kram

 • U40+ skriver:

  Jag tror barnen mår bra av att ha lite ”tråkigt” ibland och låta egna fantasin ta fart eller bara få vara hemma och ta det lugnt. Ni gör så mycke roligt med era barn däremellan så en chilldag är nog bara nyttigt. Dåligt samvete är det sämsta vi kan ge våra barn. Kalla det en kram och mysdag istället❤️

Leave a Reply